Nieuwsflits

Handbiker Carmen Koedood behaalt zilver op de tijdrit tijdens de WK in Emmen.

SPONSOREN
De Hooge Waerder
Schaap Interim Food ServicesTEKZ Belastingadviseurs

Ben je (top)sporter met een lichamelijke beperking, is jouw ambitie deel te nemen aan de Paralympische Spelen en heb je (financiële) ondersteuning nodig? Lees dan hier wie wij zijn, wat wij zoeken en hoe je contact met ons kunt opnemen.

 

Wie zijn wij?

Chantal Molenkamp is van 2010 t/m 2016 topsporter geweest en maakte deel uit van de Nederlandse Paralympisch zwemploeg. Zij heeft deelgenomen aan de Paralympisch Spelen in Londen in 2012 en in Rio de Janeiro in 2016.

 

De Stichting Chantal Molenkamp Foundation is ontstaan uit een financiële behoefte van Chantal om haar droom als topsporter te verwezenlijken.

Om de financiële stromen (met name vanuit de sponsoren) zo helder mogelijk te houden is de stichting opgericht. Tevens was toen al duidelijk dat Chantal op een later tijdstip met haar stichting (top)sporters met een lichamelijke beperking financieel wilde gaan ondersteunen.

 

Wat zoeken wij?

Wij zijn in de regio Alkmaar op zoek naar een (top)sporter met een lichamelijke beperking op het niveau van Europese en wereldkampioenschappen en die de ambitie en potentie heeft om deel te nemen de Paralympische Spelen. Het maakt hierbij niet uit in welke sport de sporter actief is, mits het een paralympische sport is.

 

Hoe contact op te nemen?

Mocht je behoefte hebben aan financiële ondersteuning of een andere vorm van ondersteuning dan kun je contact opnemen via het contactformulier op onze website of met de secretaris van de stichting, Leon Molenkamp. Zijn e-mailadres is leon@chantalmolenkamp.nl.

Meer informatie over de Stichting en Chantal is hier te vinden.