Nieuwsflits

Handbiker Carmen Koedood behaalt zilver op de tijdrit tijdens de WK in Emmen.

Het bestuur

 

Het huidige bestuur bestaat uit Rob Schaap (penningmeester) en Leon Molenkamp (secretaris). De functie van voorzitter is momenteel vacant.

Het bestuur stelt zich graag aan u voor:

 

Rob Schaap

Ik ben in 1961 geboren in Beverwijk. In 1967 zijn wij verhuisd naar Alkmaar, waar ik nog steeds woonachtig ben.
Na het voortgezet onderwijs heb ik eerst HEAO Bedrijfseconomie gedaan om daarna de accountancy – studie te doorlopen en af te ronden in 1992. In 1992 ben ik bij ERIKS in Alkmaar gaan werken als financieel controller en ben tenslotte in 2004 voor mij zelf begonnen als zogenaamde ZZP ‘er.
Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Chantal en haar familie ken ik al sinds 1996 toen mijn kinderen zich opgaven om te gaan wedstrijdzwemmen bij zwemvereniging DAW in Alkmaar.
Tenslotte wil ik vermelden dat ik er veel zin in heb om samen met het bestuur Chantal alle gelegenheid te geven om de wensen / doelen van haar én van de Stichting Chantal Molenkamp Foundation de komende jaren te realiseren. Ik zal mijn beste beentje voorzetten om hier een bijdrage aan te doen, mede gezien de situatie dat ik weet hoeveel energie Chantal zelf er dagelijks instopt om haar doelen te realiseren.
Indien jullie nog vragen hebben, kunnen jullie die altijd stellen via het emailadres info@chantalmolenkamp.nl

 

Leon Molenkamp

Ik ben geboren in 1963, ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben werkzaam als financial controller bij De Vos & Partners Advocaten in Amsterdam.

Na mijn MEAO studie ben ik in militaire dienst (toen nog verplicht) gegaan en heb ik tijdens de militaire dienst de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie gevolgd. Hierna ben ik als boekhoudkundig medewerker gaan werken bij een handelsfirma in grondstoffen en ben ik opgeklommen tot hoofd financiële administratie. Na  24 jaar was het (door omstandigheden) tijd voor wat anders en ben ik bij het advocatenkantoor gaan werken.

Mijn kinderen zwommen bij DAW in Alkmaar. Tijdens deze periode was ik penningmeester van de zwemcommissie en zeer betrokken bij de vereniging. Hier is ook de zwemcarrière van Chantal begonnen.

Het is mooi dat wij met onze stichting sporters met een beperking kunnen helpen. Ik weet als ouder van een topsporter hoe belangrijk het is dat de sporter zo veel mogelijk op zijn of haar sport gefocust moet zijn en zich minder of niet moet bezig houden met de (financiële) randzaken er om heen. Een financiële ondersteuning helpt daarbij.