Jarige Genster Groep maakt Chantal Molenkamp Foundation blij!

Op vrijdag 19 april vierde de Genster Groep, een organisatie die onder andere actief is op het gebied van onderwijsadvisering,  haar 10-jarig jubileum met ruim 150 genodigden in de Grote Kerk in Alkmaar. Thema van deze middag was waarderen en talentgericht werken in het onderwijs. 

Aangezien het jubileum in het teken staat van het ontdekken, versterken en ontwikkelen van talent heeft de Genster Groep het jubileum mede gebruikt om een bijzonder verhaal van chantal Molenkamp onder de aandacht te brengen. Zij hield een indrukwekkende presentatie waarin zij vertelde dat zij een paralympische zwemster met een auto-immuunziekte is, waar ernstige vermoeidheid en krachtverlies mee gepaard gaan.Uitgaande van haar talent en kracht heeft zij in 2012 deelgenomen aan de Paralympische Spelen in Londen. Haar volgende doel is om te winnen op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro in2016. ‘Uitgaan van je talenten en niet van je beperkingen’ is de houding die zowel de Genster Groep als de Chantal Molenkamp Foundation centraal stellen.

De Genster Groep ondersteunt de Foundation door de donaties ter hoogte van € 750 die zij ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum ontving, aan deze Foundation te schenken. De Chantal Molenkamp Foundation ondersteunt niet alleen Chantal zelf, maar ook andere gehandicapte sporters financieel bij het realiseren van hun dromen.

Noordhollands Dagblad01 APRIL 2013

OVERZICHT