Nieuwsflits

Handbiker Carmen Koedood behaalt zilver op de tijdrit tijdens de WK in Emmen.

SPONSOREN
De Hooge WaerderTEKZ BelastingadviseursSchaap Interim Food Services

Profiel bestuursvoorzitter Stichting Chantal Molenkamp Foundation


Wie zijn wij en wat zijn onze doelen?
Wij zijn de Stichting Chantal Molenkamp Foundation, die als doel heeft het ondersteunen van sporters met een lichamelijke beperking.
Momenteel ondersteunen wij een tweetal sporters, te weten handbiker Carmen Koedood en Fleur Jong, atlete op de 100 en 200 meter sprint.
Deze beide enthousiaste dames presteren op topniveau in de grote mondiale toernooien. Tevens zijn zij volop in voorbereiding op hun Road to Tokyo in 2020.
Meer informatie over de Stichting is te lezen op onze website www.chantalmolenkamp.nl

Waar bestaat het Bestuur nu uit?
Tot en met medio 2018 hadden we drie bestuursleden, namelijk een voorzitter, penningmeester en secretaris.
Helaas heeft de voorzitter door drukke werkzaamheden haar voorzitterschap moeten opgeven en zijn we sindsdien op zoek naar een nieuwe voorzitter.
Wij zouden het dan ook erg leuk vinden om een keer een gesprek met je aan te gaan om te kijken of het voorzitterschap van onze Stichting jou aanspreekt.

Wat verwachten we van de voorzitter?
Natuurlijk is het van belang om te bepalen, wat het profiel is van de voorzitter zoals wij dat als bestuur zien en hoe we dat gezamenlijk kunnen invullen. Een aantal punten welke wij belangrijk vinden zijn:
•    Coördineren van activiteiten
•    Leiden/voorbereiden van de bestuursvergadering
•    Opstellen (samen met secretaris) van de agenda
•    Vertegenwoordigen van de stichting naar buiten toe
•    Affiniteit met sport, bij voorkeur de gehandicapte sport
•    Maatschappelijk betrokken
•    Gebruik maken van eigen netwerk t.b.v. de stichting

De bestuursleden van onze stichting hebben niet echt een afgebakend takenpakket. Indien tijdens een vergadering actiepunten zijn, dan wordt overlegd wie welke actiepunten uitvoert. We vergaderen als bestuur ongeveer 6 maal per jaar en we houden regelmatig contact met onze sporters, die wij ondersteunen.

Wij willen bovenstaande graag in een gesprek met je doornemen en kijken of dat aansluit met jouw gedachten hierover. Uiteraard staan we open voor suggesties.